• Logga ut
  • Mina sidor

Enastående kvalitet

Vi är stolta över vår kvalitet - vår design, våra papper, vår tryckkvalitet, webshop och vår service!
Vi hoppas givetvis att ni också skall vara nöjda med era produkter från oss.
Tveka inte att höra av er vid minsta problem, tips eller önskemål.

Våra professionella designers arbetar löpande med att ta fram nya produktmallar anpassade efter säsong, trender och kundönskemål. Här blandas alla tänkbara tekniker; från grafiska illustrationer, till handritade teckningar och målade akvareller. Typsnitt, färger och layouter tas fram för varje individuell produkt med största omsorg och engagemang för att uppnå den perfekta slutprodukten.

Majoriteten av våra produkter trycks på MultiDesign® Smooth HPI white, ett kritvitt, obestruket premiumpapper. Pappret är FSC-certifierat och åldersbeständigt. Tjockleken (300g), kan närmast liknas vid ett vykort och har en sidenmatt, mycket exklusiv känsla. Som tillval erbjuds även Sirio Pearl Polar Dawn, ett effektpapper, som med sin pärleffekt ger korten ett ännu lyxigare intryck!

Vårt tryckeri är ledande inom Sverige på digitaltryck. Tryckeriets högteknologi i kombination med stor kunskap och erfarenhet ger en garanterat hög effektivitet och kvalitet. Med marknadens mest moderna tryckpressar får vi en tryckkvalitet, som vid det närmaste kan jämföras med traditionell offset. Resultatet - en mycket vacker, sidenmatt yta med fantastisk skärpa, färg- och fotoåtergivning!

I tillägg till våra personligt anpassade produkter har vi ett brett sortiment av kuvert, för att ge våra produkter det där lilla extra på vägen. Här finns en mängd olika, färgglada kuvert, liksom olika nyanser av vitt, silver, pärlemo och svart. Vi försöker i största möjliga mån att erbjuda minst ett färgmatchat kuvert till varje kortmall, så att ni kan säkerställa att era kort dessutom får vingar med stil!