• Logga ut
  • Mina sidor

Om oss

Prints with Wings grundades i Falsterbo 2009. Idén till företaget kom till av inspiration från vänner och bekanta runt om i världen, som genom åren skickat underbara, personliga tryckta kort vid varje tillfälle för tack, uppvaktning, fest och jul. Jag frustrerades över bristen på liknande produkter på hemmamarknaden och insåg att det svenska folket, med god känsla och stort intresse för stil och design, definitivt gick miste om något. Istället för att låta tiden gå och vänta på att bättre produkter skulle dyka upp, bestämde jag mig för att själv se till att vända trenden.

Alla produkter vi erbjuder är unikt framtagna för Prints with Wings. Arbetet genomsyras av omsorg och engagemang med stort fokus på design, färg, form och kvalitet. Min förhoppning är att vårt utbud tillsammans med en tilltalande handelsplats, skall fylla det tomrum jag och många i min omgivning upplevt fram till idag.

Jag blir lika glad varje gång jag får ett fint kort hem i brevlådan och hoppas på att kunna sprida denna glädje vidare till alla kunder, era vänner och bekanta. En personlig hälsning förgyller alltid vardagen!

Lisa Haggård
Grundare

Kontakt

Prints with Wings AB
www.printswithwings.com
www.printswithwings.se

Beckasinvägen 1A
239 41 Falsterbo
Sweden

E-post: info@printswithwings.com

Organisationsnummer 556395-5813

Köpinformation & Villkor

Priser

Alla priser är angivna i SEK och inkluderar svensk moms med 25 %. Vid köp från ett land utanför EU, dras momsen av från priset i varukorgen. Moms kan dock komma att tas ut vid införsel i mottagarlandet, varvid köparen står för denna, samt eventuella avgifter som utgår i samband med förtullningen. Priserna, som står på denna hemsida vid inköpstillfället gäller. Reservation för prisändringar och systemfel.

Betalning

Betalning kan göras med VISA eller Mastercard. Vi samarbetar med DIBS som är vår betalväxel, certifierad samarbetspartner och godkänd av kortföretagen. När du gör en kortbetalning, når aldrig dina kortuppgifter oss, utan informationen stannar på DIBS säkra server. Vi har inte tillgång till informationen och har heller inget behov av den.

Frakt & hantering

Varor levereras med förstaklass brev eller paket beroende på vikt och storlek. Vi tar ut en avgift för frakt och hantering, för närvarande 59 kr till Sverige och Danmark), 159 kr till övriga Europa och 199 kr till världens övriga länder.

Leverans

Vår beräknade leveranstid för kort och kalendrar är 3-7 arbetsdagar inom Sverige, efter det att vi har mottagit er beställning hos oss. Fotoböcker kan ta någon extra dag. För internationella beställningar bör någon/några extra dagar räknas för postgången, beroende på var i världen varorna skall skickas.
Kontakta oss på info@printswithwings.com vid frågor om er leverans.
Kuvert: Vid beställning av större volymer kuvert (500+) kan ovan leveranstider ej garanteras och vi ber er därför kontakta oss för närmre besked om leveransmöjligheter.

Transporttrygghet

Om en vara skadas eller kommer bort under transporten till er, är Prints with Wings (betalnings)ansvariga. En skadad försändelse bör, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, omedelbart anmälas till Posten eller utlämningsstället, dock senast inom 10 dagar. Om en leverans skadats under transporten, ersätter vi er självklart med nya varor så snart som möjligt.

Reklamationer

Om ni, trots vår strävan att alltid leverera en felfri produkt, ändå fått en defekt eller på annat sätt felaktig vara, ber vi er att omgående kontakta oss på info@printswithwings.com så att vi kan rätta till felet. Vid retur av vara, där Prints with Wings har orsakat felet, återbetalas frakten. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Outlösta paket

För outlösta paket debiteras kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad - för närvarande 149 kronor inom Sverige. Paket måste, enligt Postens regler, hämtas på servicestället inom 2 veckor, annars returneras det.

Ångerrätt

Våra produkter tillverkas efter era särskilda önskemål och med personlig prägel. I enlighet med distans- och hemförsäljningslagen tillämpas därför inte någon ångerrätt vid köp av våra varor.

Fel i text & bild

Vi kan ej ansvara för stavfel och dylikt inmatat av kunden. Vi kan ej heller ansvara för dålig bildkvalitet, då kunden t ex laddat upp ett foto som är mörkt, suddigt eller med för låg upplösning. Tänk på att skärmen är upplyst med vitt ljus och att foton trycks på ett matt papper, vilket gör att bilderna upplevs ljusare på skärmen än i tryck. Zooma in kortet på skärmen så att ni kan granska era foton noga i verklig storlek, för att se att de håller tillräckligt hög kvalitet - ju bättre bilder desto vackrare resultat!

Personuppgifter

Vid beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Prints with Wings kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår Kundservice.